Trybowanie, konfekcjonowanie, mrożenie

W Brakel zajmujemy się ręcznym trybowaniem ćwiartki z kurczaka, otrzymane mięso jest konfekcjonowane i mrożone według zamówień naszych Klientów.

mięso kurczaka na blacie

metalowe urządzenie

O firmie

Zakład trybowania ćwiartki z kurczaka

Prowadzony przez nas Zakład, znajduje się na terenie Koszyc (woj. małopolskie). Zajmujemy się trybowaniem, konfekcjonowaniem i mrożeniem mięsa drobiowego według wymagań naszych klientów. Produkujemy mięso z całej nogi bez skóry, mięso z całej nogi ze skórą, trybowane mięso z uda, trybowane mięso z podudzia, skórki drobiowe, kości drobiowe i grzbiety z ćwiartki. Mięso pakujemy w:

  • Polibloki 10kg, 15kg, 20kg,
  • VAC od 0,5kg do 5kg
  • MAP,
  • Karton 10kg, 12kg, 15kg, 20kg.

Nasza oferta

Poznaj naszą ofertę

mięso, kości

Grzbiety

Oferujemy wysokiej jakości grzbiety z kurczaka. Choć naszymi odbiorcami są przede wszystkim zakłady produkujące PetFood, oferujemy je także dla Klientów indywidualnych.

Kości

Sprzedajemy kości drobiowe. Pakujemy je zazwyczaj luzem na świeżo. Zachęcamy do zakupu większych ilości.

Skóry

Skóry drobiowe z dokładnie oddzielamy od mięsa i oczyszczamy. Nadają się do dalszej obróbki w zakładach produkcyjnych.

Mięso

Trybowane przez nas mięso drobiowe charakteryzuje się jakością oraz świeżością, ponieważ pochodzi jedynie od sprawdzonych dostawców. Ze względu na to, iż otrzymujemy je trybując ręcznie, nie jest postrzępione/potargane jak mięso oddzielane maszynowo. Mięso poza obowiązkowymi badaniem na salmonelle badamy także w kierunku e coli i listerii.



Kontrola jakości

 

Dzięki Systemowi HACCP oraz zasadom GHP/GMP Brakel oferuje produkty charakteryzujące się gwarantowaną jakością i bezpieczeństwem.
Każdy nasz produkt jest weryfikowany przez dział jakości organoleptycznie, a także przy użyciu detektora metali.
Potwierdzeniem naszych starań jest wdrożenie systemów zarządzania jakością IFS oraz BRC w lipcu 2022 roku.

 

kontrola jakości mięsa

 

maszyna do kontroli jakości

Certyfikaty

certificate-ifs-food-en
certificate-ifs-food-pl
certificate-registration
certyfikat-rejestracji

 

logo certyfikatów

Numer Certyfikatu: 21543-BRF-001PL

 

Lokalizacja

ikona lokalizacji Brakel Oborewicz Leśniak Spółka Komandytowa
ul. Czysta 6
32-130 Koszyce

NIP: PL6821770624
Regon: 361071687
Sąd Rejonowy dla Krakowa Śródmieścia w Krakowie
XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
KRS 0000876227

Telefon:

Dział sprzedaży:


ikona telefonu    Dagmara Leśniak +48 509 011 965

ikona maila

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.



Dział jakości:


ikona telefonu    Paulina Oborewicz +48 663 145 344

ikona maila

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.




Dyrektor zakładu:

ikona telefonu    Sebastian Oborewicz +48 512 212 120

ikona maila

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.



Księgowość:


ikona telefonu    Karolina Pisz-Pelekh +48 503 755 494

ikona maila

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

E-mail

ikona maila

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Kontakt

Formularz kontaktowy

Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane
Nieprawidłowe dane